RÓLUNK

” Napjainkban az emberek egyre inkább a természetesség felé fordulnak, előtérbe kerül az egészséges táplálkozás és ennek megfelelően a kémiai eljárásoktól, hatóanyagoktól mentes kozmetikumok használata …” 

Szemelveisz-Varga Mária  
a PEARL márka megálmodója és megteremtője


A Pearl arcápoló termékcsalád

A Pearl kiemelkedő minőségű, hatékony termékek kellemesebbé teszik a mindennapi arcápolást. Krémeink átlagosan hat- nyolc féle növényi olajat illetve összetevőt valamint termékeink többsége a méltán híres magyar termálvizet is tartalmazza. Az arcbőrt a természetesség erejével varázsolják ragyogóvá.

Arcápolóink fejlesztésénél a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a természetes növényi kivonatokból, olajokból minél több félét alkalmazzunk a legkellemesebb és leghatékonyabb arcápolási élmény elérése érdekében.

Célunk, hogy természetesen szépüljünk.  
A természet nyújtotta hatóanyagok tökéletességének felismerése és alkalmazása, a növényi kivonatok gondos kiválasztása, a magas minőségi követelmények mindenkori előtérbe helyezése, kiemelkedő számú különleges összetevő felhasználása jellemzik a Pearl termékeket és a Pearl filozófiát .

Szeretnénk ha kínálatunkban mindenki megtalálná a bőrtípusának leginkább megfelelő arctisztító, ránctalanító illetve hidratáló termékeket.

A Pearl filozófia

A Pearl természetes kozmetikumok filozófiájának középpontjában a természet és a növények állnak.
Növényi eredetű aktív hatóanyagokat hasznosítunk arcápolóinkban.
Célunk a természetes és egészséges arcápolás.

Szeretnénk Napjainkban az emberek egyre inkább a természetesség felé fordulnak, előtérbe kerül az egészséges táplálkozás és ennek megfelelően a kémiai eljárásoktól, hatóanyagoktól mentes kozmetikumok használata is.
Számtalan értékes természetes növényi olaj, gyümölcs-és gyógynövénykivonat található meg arcápolóinkban, az adott bőrtípusnak megfelelően.
Napjaink divatos és nagyon hasznos hatónyagai, mint pl. a hialuronsav is szerepel krémeink összetevői között.

Különös figyelmet fordítunk  arra, hogy az érzékeny bőrű hölgyek és urak is nyugodtan használhassák termékeinket.
Gondolok itt például az általunk alkalmazott parabénmentes tartósítószerre.


Minden felhasznált alapanyagunknak az alábbaiknak kell megfelelnie:

– Minden felhasznált növényi olaj hidegen préselt kell legyen nem hőeljárással desztillált, ami semlegesíti a növényi olajok jótékony tulajdonságait.
– Minden alkalmazott összetevőnek bizonyítottan jótékony hatással kell lennie a bőrre.
– Felhasznált alapanyagainknak amennyire lehet környezetbarát gazdálkodásból kell származnia és maximális környezetvédelmi szempontok figyelembevételével kell legyenek kitermelve.
– Minden összetevőnek lehetőleg biológiailag lebonthatónak kell lennie.

A Pearl termékek nem tartalmaznak ásványi olajokat és származékaikat.

Nem tartalmaznak
– Parabént, paraffint, szilikont és aluminiumot
– SLS -t (sodyum lauryl sulfate)
– DEA -t (Diethanolamine), MEA -t (Stearamide), és TEA -t (Triethanolamin)
– GMO -t (Genetikailag módosított összetevőt)
– Pálmaolajat

Szeretjük az állatokat, ezért soha nem végzünk állatkísérleteket!

– A Pearl termékek természetes összetevőiknek köszönhetően nem károsítják a tengerpartok élővilágát, faunáját és floráját!


Gyártás és fejlesztés

A Pearl termékek fejlesztői mögött több, mint 20 éves szakmai tapasztalat valamint több híres hazai márka kifejlesztése és gyártása áll.
Termékeink gyártása ISO9001:2000 és ISO14001:2004 minőségbiztosítási és környezetvédelmi minősítés alapján történik.

Ahhoz, hogy az arckrémek hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat a termékeket rendszeresen kell használni.
Ennek érdekében nagyon ügyelünk arra, hogy illatuk kellemes legyen és egyúttal kellemessé tegyék a mindennapos arcápolást.


Örömmel támogatjuk

azokat a rendezvényeket, mint a Nemzet Szépe Szépségverseny amelyek országunk turisztikai- és természeti értékeinek, vizeinek, gasztronómiájának, hagyományainak, történelmének, és a legújabb innovációk, valamint a hazai élelmiszeripar, borkultúra, turizmus, természeti kincsek, tudományos fejlesztések népszerűsítését tűzik ki fő céljukként.


Büszkék vagyunk rá,  
hogy minden Pearl terméket Magyarországon gyártunk!