Speciális Ápolás

Természetes védelmet nyújtó nappali krémeink különösen ajánlottak intenzív kültéri sportolás, hosszabb ideig tartó szabadtéri tartózkodás esetén, mint például a golfozás, teniszezés, vitorlázás. A Kakadu szilva kivonatának természetes védelme segítségével óvnak a naptól, a nagy vízfelületekről visszaverődő napsugarak hatásaitól, és a szél szárító hatásától. Halványíthatják az öregedés okozta foltokat, megakadályozhatják a nap okozta foltok kialakulását. Regenerálást biztosítanak, a napnak rendszeresen kitett bőr számára. Megóvják a napsugárzás okozta korai öregedéstől, és egyúttal bársonyosan puhává, fiatalossá varázsolják.

Rozmaringot és Fekete nadálytő kivonatot tartalmazó krémünk reumatikus panaszok enyhítésére, izületi- és izomfájdalmak valamint edzés utáni izomláz csökentésére, izom- és ínszalagsérülések, zúzódások kezelésére, valamint frissítő- és gyógymasszázshoz egyaránt ajánlottak.

Ajakápoló balzsamunk természetes védelmet biztosít a nap és a szél szárító hatása ellen. Kellemes aromája és lágy textúrája tökéletes ajakápolást biztosít minden évszakban.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve